Karamba Slots 'n Fun

UPDATE: Karamba is gesloten voor Nederlandse spelers om te voldoen aan de eisen van de Kansspelautoriteit. Ze hopen in 2020 legaal terug te kunnen komen.

Het lijkt misschien raar om op een online krassen website aandacht te schenken aan een aanbieder van videoslots. Toch is het minder vreemd dan je zou verwachten, Karamba Slots 'n Fun valt namelijk onder het zelfde bedrijf als Scratch2Cash. We hebben al vaker op deze website uitgelegd dat Scratch2Cash meer geworden is dan een online krasloten platform alleen. Het spelaanbod is namelijk zodanig divers te noemen, dat je niet meer kan spreken van "Scratch" alleen. Dit is dan ook precies de reden dat ze Karamba hebben gelanceerd. Door de videoslot spellen als het ware naar voren te halen, kan je namelijk toch een ander publiek bereiken.

Laten we gelijk maar vermelden dat Karamba eigenlijk niks anders is dan een "kloon" van Scratch2Cash. Je kan rekenen op de zelfde speelomgeving en games. Het verschil zit hem alleen in de vormgeving, andere indeling van de games (videoslots als 1e) en andere promoties. Ondanks de gelijkenissen is Karamba beslist de moeite waard om te bezoeken en dan met name als je een liefhebber bent van videoslots en toernooien waar de mooiste slots aan worden gekoppeld.

Review

KarambaKlikken op de afbeelding hiernaast en je zal de website van Karamba bereiken. Je zal zien dat je te maken hebt met een Engelstalige website. Dit heeft alles te maken met de komend legalisering van de online kansspelen markt in Nederland. Momenteel is er nog een gedoogbeleid, mits een aanbieder niet zijn diensten in het Nederlands aanbiedt. Om kennis te kunnen maken met het spelaanbod van karamba, klik je in het bovenste menu op "Demo Play". In een nieuw soort pop-up venster in flash, zal de Engelstalige speelomgeving geladen worden. In je fictief geld balans staat gelijk 500 euro, zodat je wel even uit de voeten kan. Sommige spellen zijn alleen wel voorbehouden voor echt geld spelers...

Makkelijker is het om gelijk een account aan te maken, dit kost slechts enkele minuten, waarna je gelijk kan inloggen op je persoonlijke speel lobby. Vul wel even bij bonuscode "KAR100" in tijdens het registreren. Dit staat voor de 100 gratis spins promotie voor nieuwe spelers, maar daar later meer over. Je zal trouwens zien dat je persoonlijke pagina volledig Nederlandstalig is en zo ook alle games. Met name bij de vele videoslots kan je vaak klikken op de "i" of "uitbetaal tabel" link, voor meer info over het spel. Niet dat je altijd vooraf een spel uitleg moet lezen, maar het kan handig zijn om te weten welke symbolen er bijvoorbeeld nodig zijn om een bonus game te activeren.

Ook Karamba Slots 'n Fun biedt een mobiel speelplatform aan die je automatisch bereikt als je met je smartphone of tablet hun website bezoekt. Je zal wel even moeten inloggen om mobiel te kunnen spelen.

Spelaanbod

Karamba biedt zijn spellen aan in flash, zodat je geen software hoeft te downloaden en te installeren. Zodra je de spel lobby bereikt, zal je zien dat alle games geordend zijn in drie hoofd categorieën:

  1. Slots - Video slots, klassieke slots, jackpot slots, e.d.
  2. Casino games - Tafel games, video poker, instant bingo, e.d.
  3. Krasloten - Klassieke-, sport-, fantasy krasloten en instant win games

Karamba maakt inmiddels gebruik van twee game operators (ontwikkelaars en distributeurs van de games), namelijk Neogames en Net Entertainment. Dit betekend dat je inmiddels kan rekenen op ruim 200 verschillende games die ook nog eens erg divers te noemen zijn. Met name de videoslots van Net Entertainment (Twin Spin, Starburst, Cosmic Fortune, enz.) zijn erg populair. Een aantal van deze zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot, zodat je kans kan maken op miljoenen euro's.

Promoties

Zoals eerder beschreven is het aan te raden om de bonus code "KAR100" tijdens het registratie proces te gebruiken. Je kan hierdoor rekenen op maximaal 100 gratis spins. De eerste 25 t.w.v. 5 euro ontvang je zonder benodigde storting. De overige 75 zijn gekoppeld aan de eerste 2 stortingen van min. 10 euro.

Naast de gratis spins kan je rekenen op een 100% stortingsbonus bij je eerste storting met een max. van 200 euro. Houdt wel rekening met de inzet voorwaarden die van toepassing zijn op de gratis spins en bonussen.

Karamba gratis spins

Met name als je een liefhebber bent van video slots, kan je bij Karamba je lol op door deel te nemen aan geweldige video slot toernooien. Deelname is vaak gratis, maar het gaat wel om een x-aantal speelrondes in de echt geld modus. Je maakt dus sowieso al kans op mooie winsten, met daarnaast als extra kans een deel van de toernooi prijzen pot.

Eerlijk spel

Net als bij Scratch2Cash kan je bij Karamba rekenen op een 100% eerlijk en betrouwbaar spel. Dit betekend dat je een reële kans maakt op mooie geld prijzen die je snel kan laten uitbetalen. Wat betreft de reële kans: van alle echt geld inzetten wordt gemiddeld 97% weer als winst uitgekeerd. Dit percentage lijkt niet alleen hoog, maar is ook hoog!

Naast een eerlijk spel schenkt Karamba ook erg veel aandacht aan een veilig spel. Dit betekend dat ze gebruik maken van de beste beveiligingstechnologieën, waarbij de privacy van spelers voorop staat.

Klantvriendelijkheid

In alle opzichten is Karamba een klantvriendelijke aanbieder van online kansspelen te noemen. Ze doen er alles aan om jou als speler tevreden te houden. Dit zie je dan ook terug in het regelmatig toevoegen van nieuwe games, unieke promoties, aantrekkelijk reward programma, enz.

Natuurlijk kan je bij vragen gebruik maken van de helpdesk. Je bereikt ze via een live chat, e-mail of gratis telefoon nummer.